logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

Laatste nieuws

Opknapplan Nieuw Waldeck vastgesteld

Het opknapplan voor Nieuw Waldeck is vastgesteld door het college. De gemeente investeert bijna € 7,8 miljoen om de openbare ruimte op te knappen. In het artikel leest u meer.

Download het artikel

Enquête Nieuw Waldeck Knapt Op en kleine vertraging

Wij hebben bewoners gevraagd wat zij vonden van de participatie in Nieuw Waldeck Knapt Op. U leest de uitslag hier. Verder is er een kleine vertraging bij het vaststellen van het opknapplan.

Download het artikel

Uitslag stemmen Nieuw Waldeck

De uitslag van de stemfase is bekend. Deze projecten kregen de meeste stemmen.Lees meer over de keuze van de bewoners.

Download het artikel

Verslag derde werkbijeenkomst bewonerscommissie - 17 februari 2020

Tijdens de derde bijeenkomst heeft de bewonerscommissie projecten gekozen die volgens de leden de beste oplossing zijn voor het opknappen van de wijk met het huidige budget.

Download het verslag

Verslag tweede werkbijeenkomst bewonerscommissie - 9 december

In de tweede bijeenkomst met de bewonerscommissie zijn verschillende plannen ontworpen die een oplossing zijn voor de opknappunten.

Download het verslag

Verslag eerste werkbijeenkomst bewonerscommissie - 18 november

De bewonerscommissie is met de opknappunten aan de slag gegaan. Besproken is wat mooi is in Nieuw Waldeck en moet blijven zoals het is. Daarnaast is een lijst opgesteld met de belangrijkste opgaven voor het opknapplan. Uitgangspunt was de kaart van Nieuw Waldeck met daarop alle opknappunten.

Download het verslag
Download de kaart met opknappunten

De bewonerscommissie stelt zich voor

De bewonerscommissie is bekend! De bewonerscommissie gaat in de komende maanden samen met de gemeente concrete plannen maken voor het opknappen van Nieuw Waldeck. De bewoners stellen zich graag aan je voor. Ze vertellen je wat zij belangrijk vinden voor de openbare ruimte van Nieuw Waldeck en wat ze willen bereiken in de bewonerscommissie. 

Wie zitten er in de bewonerscommissie?

Verslag Wijkbijeenkomst 4 november

De wijkbijeenkomst op 4 november werd druk bezocht. Bewoners vinden het belangrijk dat het groene karakter van de wijk weer veel beter tot zijn recht komt. Voor de veiligheid van fietsers en voetgangers vinden zij het belangrijk dat de bestrating wordt hersteld. Verder zijn de parkeerplekken een belangrijk aandachtspunt. 

Download het verslag

Login om verder te gaanAnnuleren