logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Keerlus Maurice Ravelweg opknappen

Door: gemeente Den Haag
October 18, 2019
18 okt. 2019, 17:10

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Nieuw Waldeck eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

De keerlus aan het eind van de Maurice Ravelweg heeft zijn functie verloren als bushalte. Samen met de Maurice Ravelweg kan deze heringericht worden voor een nieuwe functie.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Er zijn al veel ideeën geweest voor een nieuw gebruik van deze keerlus. Deze wordt nu gebruikt als Kiss&ride voor de basisschool. Dit is erg versteend. Dat kan veel groener.


Reacties

Eens

Mechteld | October 26, 2019 2:11 PM

De parkeerlus staat ook continu vol met extreem grote plassen omdat dit niet goed weg kan lopen.

Reageren


Roxanne | October 26, 2019 9:56 PM

Maak er gewoon parkeerplaatsen van met veel plantenbakken ertussen. Dit ontlast wellicht de straten wat qua parkeerproblemen. Niet van die bizarre, hoogdravende plannen.

Reageren


Alex | October 27, 2019 1:28 PM

Zeer mee eens, maar ben ook benieuwd waarom we vorig jaar zoveel hierover hebben overlegd vanuit de gemeente en dat hier nooit wat mee gedaan is.

Reageren


Roderik | October 28, 2019 9:37 PM

De ruimte is in zijn huidige vorm wel functioneel maar zeer eenzijdig en zou multifunctioneel ingericht moeten worden: kiss and ride voor de school, water opvang, aantrekkelijke inrichting, etc. En zoals Alex al zegt zijn hiervoor ook al plannen ingediend en besproken.

Reageren


Carla | November 2, 2019 4:32 PM

Wat mijn man en ik graag zouden willen is opnieuw een bus door de wijk! Ideaal voor senioren en voor mensen die wat slechter kunnen lopen. De tramlijnen 2 en 3, en buslijnen 26, 23 en 24 zijn te ver weg om nog goed te bereiken. Alternatieven zoals wijkbus of taxibus zijn bij ons niet aan de orde nog, moeizamer gaat het wel. Dat geldt toch niet voor ons alleen? De keerlus ligt er nog!

Reageren


Aad | November 3, 2019 9:53 AM

Beter inrichten met parkeerplaatsen extra en idd betere afvoer water staat met regen vol met plassen.
Tevens functie K&R blijven handhaven en doorgang lus laten maar anders inrichten

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel