logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Mozartlaan vijver

Door: Georgi Stanojevski
October 24, 2019

Het looppad is verzakt in de richting van het water. Er is overwoekerd gras. De banken met uitzicht op het water zijn mooi, maar de ruimte is niet gezellig om te zitten.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Het looppad moet worden gemaakt, in plaats van het overwoekerende gras, moet een bomenrij worden geplant vanaf de Mozartlaan. 


Reacties

Eens

K.P. | October 26, 2019 5:32 PM

Ook het onkruid verwijderen en vervangen door rozenplanten, gelijkwaardig aan ingang wijk Lozerlaan. Graag een beter visitekaartje voor de wijk.

Reageren


Teddy | October 28, 2019 4:09 PM

Dit pad is na meerdere beloftes nog steeds niet vervangen. Dhr. vd Pelt van Gemeente Den Haag heeft beloofd om dit pad met het budget mee te nemen en zal in het voorjaar 2019 vervangen worden...triest dat de oudere mensen hier niet normaal kunnen wandelen...

Reageren


John | November 1, 2019 1:39 PM

Normaal wandelen niet meer mogelijk, is een ongezellige plek geworden.

Reageren


pauline | November 2, 2019 6:10 PM

Ik deel deze. Op het bruggetje bij de vijver zitten graag mensen vanuit het verzorgingstehuis aan de overkant en zij kunnen er nu niet meer veilig komen. Ook voor kinderwagens is het onbegaanbaar.

Reageren


Lia | November 4, 2019 10:17 AM

Woon hier al 20 jaar in deze wijk, dit looppad is nog nooit op nieuw bestraat. Gevaarlijk om te lopen voor jong en oud !

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel