logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

pad naast water vol hondenpoep

Door: Mechteld Last
October 26, 2019

Dit paadje wordt gebruikt als honden wc. Het zou fijn zijn als dit zo wordt opgeknapt (extra struiken) dat wij hier weer kunnen wandelen zonder in de poep te stappen.Reacties

Eens

John | October 26, 2019 11:35 AM

Het pad is te smal en mag echt wel een keer breder gemaakt worden en opnieuw geasfalteerd, pad is 40 jaar oud.

Reageren
Mechteld | October 28, 2019 11:47 AM

Helemaal eens. De lantaarnpalen staat ook helemaal schuin. Dit verdiend echt een opknapbeurt.Dotter | October 26, 2019 4:16 PM

Helemaal eens!!! Het is echt vies op dit pad. Blijkbaar kunnen hondeigenaren hier zonder problemen de poep van hun hond achterlaten. Het is best wel een gezellig paadje langs het water, maar ik zelf, mijn kinderen en vrienden hebben meer dan eens in de poep gestaan, echt te walgelijk!! De poep moet daar echt weg! Wellicht kan er wat meer verlichting komen (dichter bij elkaar, niet per se feller licht), zodat hondeneigenaren ook in het donker kunnen zien waar de poep zich bevindt en opruimen!

Reageren
C | October 27, 2019 1:46 PM

Ik loop hier zelf met mijn hondje en ruim de poep altijd op. Helaas zijn er veel hondenbaasjes met grote honden (aan de grote drollen te zien) die niet opruimen. Ook lopen er veel honden los. Dit is een mentaliteit kwestie. Het zou schelen als er meer licht komt maar ik vermoed dat het qua poep niet veel uitmaakt. Controles wel. Een idee is om een gedeelte van het gebied rondom de voetbalkooi te omheinen en vrij te geven voor honden (mét opruimplicht).

Mechteld | October 28, 2019 11:46 AM

De voetbalkooi (basketbal kooi) is zelfs verboden voor honden! Het lijkt of niemand dit weet want elke dag lopen hier honden en ligt er poep. Walgelijk!Clemens | October 27, 2019 4:39 PM

Eens dat het opgeknapt wordt maar besteed dan ook direct aandacht aan het oneigenlijke gebruik van het pad door fietsers, scooters, maaltijdbezorgers en zelfs motoren.

Reageren


Melvin | October 28, 2019 12:13 PM

Een prachtig stukje van de wijk, wat inderdaad helemaal vol ligt met poep. Hopelijk wordt er een mooie oplossing bedacht waar iedereen blij van wordt. Een afgezet uitlaatgebied lijkt mij een heel goed idee! Gebruik daar een deel van de basketbalkooi van (las ik hieronder). Dat is voor iedereen ideaal!

Reageren


Drees | October 30, 2019 9:47 AM

Het verbaast mij ook enorm dat er zo veel poep ligt. Dat wil toch niemand? Dat er niet gefietst mag worden, zoals Clemens zegt, wist ik niet. Als dat belangrijk voor jullie is (maakt mij niet uit), dan misschien een verkeersbord plaatsen?

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel