logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Aanpak parkeerdruk Buitentuinen

Door: Nathalie Schoon
October 26, 2019

De straat moet opnieuw ingericht worden zodat er niet meer op de stoep geparkeerd hoeft te worden aan de oneven kant, waardoor de bewoners van die kant van de straat normaal en veilig hun voordeur kunnen bereiken. Nu staat er op twee stoeptegels van de voordeur een auto geparkeerd.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

De stoep aan de even kant van de straat, een tegel of twee/drie versmallen, zodat er aan de oneven kant, parkeervakken op de straat gerealiseerd kunnen worden. Zo zijn beide stoepen even breed, en zijn er ook normale parkeervakken aan beide kanten.


Reacties

Eens

Henk | October 27, 2019 1:51 PM

Eens omdat het te smalle straatjes zijn om aan twee kanten te parkeren en het verkeer van twee kanten kan komen. Dus herinrichten en tevens in de hele Tuinenbuurt (incl. Binnen- en Buitentuinen) een "logisch" éénrichtingsverkeer instellen!

Reageren
3de generatie | November 2, 2019 10:09 AM

Ook is er nog geen oplossing voor de papierbakken die op de stoep staan, kan dit ook worden meegenomen in herinrichten en ondergrondse papier bakken toevoegen.Oneens

charlie | October 29, 2019 3:46 PM

Aan de even kant kun je al nauwelijks lopen omdat er ook auto's gedeeltelijk op de stoep staan. Verder fietsen, bakfietsen, scooters en motoren. Wat veel harder nodig is zijn even trottoirs, minder schuin aflopend en geen paaltjes in het midden van afritten. Bovendien moeten eindelijk eens 2 fietsnietjes op de hoek van de Ode Haagweg verplaatst worden naar de andere kant en de nodige extra omdat van Son nu huurfietsen neerzet en er al te weinig waren. 3 tegels rolstoel in midden. 2 geen fietsen

Reageren


Login om verder te gaanCancel