logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Voetgangerspoortje, voor voetgangers onbereik

Door: Roxanne Schouten
October 26, 2019

Dit poortje is voor voetgangers, maar het is eigenlijk zeer slecht bereikbaar voor voetgangers. Doordat er een vreselijk parkeerprobleem is in de straat, veeeeeel te veel auto's worden er vaak auto's vlak voor het poortje geparkeerd. (Dit ondanks de wegsleepborden voor de parkeergarages). De woningbouwvereniging van de hoogbouw naast het poortje heeft een jaar geleden een plantenbak naast de trap geplaatst, de stoep is dus ook niet meer begaanbaar. Nou moet je eens proberen met je scootmobiel of kinderwagen vanuit de Albert Rousselstraat in dat poortje te komen. Je moet helemaal om. Gewoon simpelweg 2-3 paaltjes (ver)plaatsen en klaar.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Een of twee paaltjes plaatsen, zodat de auto's niet meer pal voor het tunneltje kunnen parkeren zou het hele probleem oplossen. Wanneer er op overliggende stop ook 2 paaltjes komen is het in die hoek van de straat weer veilig wandelen.


Reacties

Eens

Hassan | October 29, 2019 4:30 PM

Dikwijls moet ik met de kinderwagen om een rij auto's heen lopen om het poortje in te kunnen, mede omdat er op de hoek, midden op de stoep waar je vroeger gewoon de poort in kon, een grote plantenbak is geplaatst. Welke idioot heeft dat bedacht/goedgekeurd?

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel