logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Bottleneck wandel-, fiets- en parkeerverkeer.

Door: Anneke Stil - van Brakel
October 27, 2019

Op deze viersprong komt wandel-, fiets en parkeerverkeer bij elkaar en dit zorgt vaak voor gevaarlijke situaties. (Brom)fietsers komen regelmatig met grote vaart van en naar het fietspad en zien voetgangers, die vanaf het voetpad langs de huizen lopen over het hoofd. Als daar nog eens inparkerende of wegrijdende auto's en spelende kinderen tussen door komen, is er totaal geen overzicht meer. Ooit stond er op het fietspad een zelfde soort hekje als op het wandelpad. Dat is weggehaald bij de bouw van de blauwe speeltuin en niet meer terug geplaatst.Het fietspad ontsluit de wijk en hoewel er officieel geen brommers mogen rijden, zijn die er dagelijks te zien.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Het opnieuw plaatsen van een hek, dat de vaart van (brom)fietsen afremt zou al een verbetering zijn. Maar wellicht dat deze toegangsweg naar de fietsroute eens helemaal opnieuw kan en moet worden ingericht. 


Reacties

Eens

Henk | October 27, 2019 2:40 PM

NB. Overigens is het een rijwielpad wat inhoudt dat bromfietsers niet eens zijn toegestaan, dus een beetje handhaving in dezen zou ook geen kwaad kunnen!

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel