logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Hondenpoep

Door: Tanja Ermes
November 1, 2019

Hondenpoep door de gehele wijk. Meer afvalbakken. Strengere controles. En misschien of de uitlaatgebieden omheinen met hekken of de speelvelden/speelgedeeltes afbakenen met hekken.Niet normaal hoeveel er overal ligt en ook gewoon bij de voordeuren erin voortuinen van anderen. Zeker het voorste speelveldje op het king olivereiland wordt helaas gebruikt door hondenbezitters terwijl er een bord hangt. Mensen aanspreken heeft helaas geen resultaat.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Omheinen van de veldjes. Afbakenen speelgedeelte. Meer afvalbakken. Borden beter zichtbaar ophangen. Strengere controles.


Reacties

Eens

M | November 3, 2019 3:41 PM

Poep overal van honden, ook op straat voor deuren, plassen van honden tegen lantaarnpalen, en waar is "handhaving" en wat doet men ertegen?

Reageren


Natalia | November 4, 2019 9:12 PM

Helemaal eens, dit is al zoveel keer ingediend bij de gemeente Den Haag , graag nu actie! Het is te vies dat onze kinderen tussen de hondenpoep moeten spelen. Stap 1 hekjes en borden verboden voor honden vernieuwen!!

Reageren


G | November 5, 2019 9:12 AM

Er zijn teveel honden in deze wijk en teveel baasjes die de poep laten liggen. Mijn kinderen kunnen niet eens op het grasveld achter ons huis lopen omdat er overal (ook eromheen en in de parkjes op de paden) poep ligt.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel