logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Onderhoud en troep rond voetbalkooi

Door: Iris Van Gelder
November 1, 2019

Het gebied rond de voetbalkopi is erg slecht onderhouden en er ligt vaak rotzooi. Wat ik hier het liefst veranderd zou willen hebben is die enorme hoeveelheid hondenpoep die constant midden op de voetpaden ligt. Deze paden zijn slecht verlicht en zeker in de wintermaanden stap je voortdurend in de drollen. Heb ook al meer dan eens ouderen met zakdoekjes zien proberen de wieltjes van hun rollator weer poepvrij te maken. Echt triest! Dit gebied nodigt door slecht onderhoud ook niet uit om het zelf netjes te houden. Meer verlichting, groenonderhoud, en wat vriendelijker ogend meubilair dan wat er nu staat, kan geen kwaad.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Groenonderhoud, beter verlichting, vriendelijker ogend meubilair. Ik begreep dat er een hondenverbod is: dat werkt blijkbaar totaal niet. Misschien kan de hondenpoepoverlast in plaats daarvan bestreden worden door een hondentoilet aan te leggen.


Reacties

Eens

3de generatie | November 2, 2019 10:06 AM

Hondentoilet in geheel Tuinenbuurt kan veel overlast wegnemen. In de heel tuinenbuurt is er hondenpoepoverlast, ook handenbezitters uit andere buurten komen in de Tuinenbuurt de hond uit laten en ruimen het zelden op.

Reageren


Oneens

3de generatie | November 2, 2019 10:07 AM

Opknappen is hier al vaak gedaan zonder erg veel resultaat.

Reageren


Login om verder te gaanCancel