logo

Nieuw Waldeck Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Boom pleintje Georges Bizetstraat 75 - 103

Door: Frank Everaarts
November 4, 2019

Op het plein staat een grote boom. De boom verliest in de herfst veel blad en dat verstopt de putten. Het hele jaar door zitten er vogels in de boom die flinke flatsen laten vallen, die dan weer op de auto's vallen die er onder geparkeerd staan. Gevolg: daar wil dus niemand staan wat weer tot extra parkeerdruk leidt. Een kleinere boom - of beter nog leibomen - zou zeer welkom zijn.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

De boom is te groot om nog serieus terug te snoeien. Dus een kleinere boom of leibomen zouden een goed alternatief zijn.


Reacties

Eens

Rien | November 4, 2019 9:26 AM

Naast de overlast van de vogels is er ook een enorme bladval in de droge zomers en herfst. Dit leidt weer tot verstopte putten en slechte afwatering van het plein.

De boom is inmiddels zo groot dat zijn schaduw ook de zonnepanelen op de daken bereikt. Dat is jammer voor het rendement. Een kleinere boom zou daarom ook welkom zijn.

Reageren


Rupendra | November 4, 2019 11:04 AM

ik ben het er mee eens want het boom is een grote hinder zelfs voor de zonpanelen op mijn dak van G .Bizetstaat 75.
Eeen kleinere boom is welkom.

Reageren


Kamlesh | November 4, 2019 11:16 AM

Ik ben het er mee eens want..
De boom verliest in de herfst veel blad en dat verstopt de putten. Het hele jaar door zitten er vogels in de boom die flinke flatsen laten vallen, die dan weer op de auto's vallen die er onder geparkeerd staan. Gevolg: daar wil dus niemand staan wat weer tot extra parkeerdruk leidt. Een kleinere boom - of beter nog leibomen - zou zeer welkom zijn.
De boom is zo groot dat zijn schaduw ook de zonnepanelen op de daken bereikt. Dat is jammer voor het rendement.

Reageren


Bianca | November 4, 2019 11:19 AM

Ik ben het eens met alle argumenten die in eerdere reacties hieronder zijn genoemd! Ik hoop van harte dat dit punt opgepakt gaat worden en dat er een andere kleinere boom geplaatst gaat worden!
Bianca Clijsen

Reageren


Puran | November 4, 2019 11:37 AM

Ik ben er mee eens want..
nnepanelen
Er is veel overlast door vogelpoep .Dat verpest ook parkeerplaatsen.
Schadeuw van de boom verhindert zonlicht dat blemert
rendement van zo

Reageren


Siebren | November 4, 2019 1:42 PM

De hinderlijke boom zorgt voor veel onrust onder de bewoners van het plein omdat niemand van hen zijn auto onder de boze boom wil parkeren. Ook is er wanneer de boom vol in het blad is veel te weinig zonlicht terwijl in de herfst er bovenmatig veel blad op het plein valt en dat door de groendienst veel te weinig opgeruimd word.

Reageren


Krisztina | November 4, 2019 10:24 PM

Bij harde wind breken nu al takken van de boom af die gemakkelijk schade kunnen veroorzaken.

Reageren


jos | November 5, 2019 10:57 AM

De boom is te groot om nog serieus terug te snoeien. Dus een kleinere boom of leibomen zouden een goed alternatief zijn.Naast de overlast van de vogels is er ook een enorme bladval in de droge zomers en herfst. Dit leidt weer tot verstopte putten en slechte afwatering van het plein.

De boom is inmiddels zo groot dat zijn schaduw ook de zonnepanelen op de daken bereikt. Dat is jammer voor het rendement. Een kleinere boom zou daarom ook welkom zijn.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel